Lapsen ja vanhemman ensiapukurssi

Kurssi toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.

MLL Järvenpää järjestää ensimmäistä kertaa lapsen ja vanhemman ensiapukurssin!

Kurssi järjestetään lauantaina 18.4.2020 klo 14-16.30 Keltasirkussa (Naavatie 1, Järvenpää).

Kurssille ovat tervetulleita kaikki yli viisivuotiaat lapset aikuisen seurassa. Kurssin aikana harjoitellaan mm. yleisimpiä ensiaputaitoja ja hätäkeskukseen soittamista lapsilähtöisesti. Mukaan voi ottaa oman pehmolelun tai nuken haavanhoidon ja sidontojen harjoittelun tueksi.

Kurssin kouluttajana toimii Merete Hind (sairaanhoitaja, ensiavun ja terveystiedon kouluttaja), joka on aikaisemmin pitänyt yhdistyksessämme suosittuja, lasten vanhemmille ja läheisille suunnattuja hätäensiapukursseja.

Kurssimaksu on MLL Järvenpään jäsenille 20€ ja muille 35€. Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi.

Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 3.4.2020 mennessä täyttämällä alla oleva lomake. Kurssimaksusta lähetetään lasku, joka tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua.

Hyödynnän edun ja liityn MLL:n jäseneksi nyt heti, klikkaa!
Ole lasten puolella ja katso myös muut jäsenedut.

Ilmoittautumislomake

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua lapsen ja vanhemman ensiapukurssille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.