Lapsiystävälliset yritykset ja paikat

Onnittelut kaikille lapsiystävällisille yrityksille ja toimipaikoille!

Lapsiystävällinen yritys -kampanjamme tulokset olivat hyviä. Me Järvenpään MLL:ssä toivomme, että lapsimyönteisyys ja -ystävällisyys Järvenpään toimipaikoissa ja järvenpääläisissä yrityksissä jatkuu ja vahvistuu.

Tämän vuoksi halusimme jakaa eniten ilmiantoja saaneelle KIN SUSHILLE vuoden parhaan lapsiystävällisen yrityksen kunniakirjan sydämellisen kiitoksen ja kukkapuskan kera!


MLL Järvenpään paikallisyhdistys pyysi vuoden 2016 alussa lapsiystävällisen yrityksen ilmiantoja sekä keräsi  lapsiystävällisen yrityksen tunnusmerkkejä sähköisen kyselyn kautta. Lisäksi ilmiantoja kerättiin Järvenpää-päivässä toukokuun alussa.
 

Vastauksia tuli mukava määrä ja useita järvenpääläisiä yrityksiä ja toimipaikkoja nostettiin esille lapsiystävällisinä. Mieltä lämmittävin löydös oli se, että 90 % vastaajista oli sitä mieltä, että Järvenpäästä löytyy lapsiystävällisiä yrityksiä, joko joitakin tai useita.

Listaamme kaikki 34 ilmiannettua yritystä tähän kiitokseksi siitä, että kyseisissä yrityksissä otetaan lapset hyvin huomioon sekä listaamme lapsiystävällisen yrityksen teesit muistilistaksi.

ILMIANNETUT LAPSIYSTÄVÄLLISET YRITYKSET AAKKOSJÄRJESTYKSESSÄ

 

Alepa Pellonkulma

Euroset

Forever Järvenpää

Hesburger

Härmän Rati

Intersport

Järvenpään kirjasto

Järvenpään Kukkatalo

Järvenpään uimahalli

Kakkutalo Gilan

Kin Sushi

K-Kenkä

K-Supermarket Pajala

K-Rauta

Kulmakonditoria

Lady Line

Lautapelikauppa Holvi 42

Lounaskahvila Tyyni

Martina

Nissen

Parturi-Kampaamo Salon-KI

Pitkäsen Kukkakauppa

Prisma

Puutavaraliike T. Vainio Oy

Ratsastuskeskus Aino

Rosso

Tarjouspala

Trend Express

Uusi Vanhis

Vianor

Vintage Cafe Lollipop

Väkevä Boxing Team Ry

Zapata