Perheiden Metsämörriretket

PERHEIDEN METSÄMÖRRIRETKET

Tervetuloa mukaan MLL Järvenpään järjestämään Metsämörritoimintaan!

Ensimmäinen Metsämörriryhmä kokoontuu kahtena päivänä: 7.3 ja 14.3. klo10-12 Rampakan metsässä. Retket on suunnattu n.2-8-vuotiaiden lasten perheille.

Metsämörri innostaa lapsia ja perheitä lähiluontoon leikkimään, liikkumaan, ihmettelemään ja tutkimaan. Kiireettömyys, ilo ja kokemuksellisuus ovat metsämörritoiminnassa keskeisiä. Metsämörritoiminta on Suomen Ladun koordinoimaa, ja retket pitää metsämörriohjaajan koulutuksen saanut Riina Fågel.

Hinta MLL Järvenpään jäsenille 2€/perhe, muille 5€/perhe. Retket maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla ohjaajalle. Hinta kattaa molemmat retket ja siihen sisältyy pienet eväät.

Ennakkoilmoittautuminen: mll.jarvenpaa@gmail.com. Mukaan mahtuu 6 perhettä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan kuinka moni perheestänne osallistuu ja minkä ikäisiä lapset ovat!

Metsämörriretkillä ei ole säävarausta. Aina on hyvä sää retkeillä!