Suojatiepäivystys

Tule mukaan turvaamaan koulutietä!

Suojatiepäivystys järjestetään jälleen koulujen alkamisviikolla ma 12.8. - ke 14.8.2019 (klo 8.30-9.00). Suojatiepäivystys on MLL:n Uudenmaan piirin organisoima kampanja, joka Järvenpäässä järjestetään yhteistyössä MLL:n paikallisyhdistyksen ja Vanhempainverkoston kanssa. Lisäksi päivystäjiksi haastetaan kaupungin työntekijöitä, päättäjiä, yhdistyksiä ja yrityksiä.

Päivystysaikoja on varattavissa klo 8.30-9.00 kuljetuimpien koulureittien varrella. Suojatiepäivystäjän tehtävänä on seistä huomioliivit päällä suojatien läheisyydessä herättämässä autoilijoiden huomiota. Liikennettä ei ohjata, mutta tarvittaessa pienimpien koululaisten mukana voi kävellä tien yli. Saat huomioliivin lainaan päivystysvuorosi ajaksi.

Näet koulukohtaisesti varattavissa olevat risteykset ajanvarauspalvelussa: www.nettiaika.fi/MLL. Saat varauksesta vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käytännön asioista tiedotamme ajan varanneita elokuun alussa.

Ajanvarauspalveluun liittyvissä ongelmissa voit olla yhteydessä: Satu Karjalainen, p. 0442573543 tai suojatiepaivystys.jarvenpaa@gmail.com.

PDF-tiedostoMLL tietosuojaseloste vapaaehtoiset.pdf (262 kB)
Tutustu vapaaehtoistoiminnan ja -rekisterin tietosuojaselosteeseen.