Huomio jäsenemme!

Lähetämme kaikki jäsentiedotteemme sähköpostitse. Jos olet jäsen, mutta et ole saanut sähköposteja, ilmoitathan sähköpostiosoitteen / teet osoitemuutoksen osoitteessa: http://www.mll.fi/jasenyys/ niin varmistat tiedonsaannin.

Uusi jäsen: Jos olet jäseneksi liittyessäsi antanut sähköpostiosoitteesi, sinun ei tarvitse ilmoittaa sitä erikseen, vaan saamme sen jäsenpalvelun kautta.

Liity jäseneksemme!

"Haluan tukea MLL:n tekemää tärkeää työtä lapsiperheiden hyväksi niin Järvenpäässä kuin koko maassakin. Siksi olen MLL:n jäsen."
- MLL Järvenpään jäsen, kolmen lapsen äiti

Yhdistyksessämme on lähes 400 jäsentä. Tule mukaan joukkoomme! Jäseneksi voi liittyä jäsensivujen kautta.

MLL Järvenpään yhdistyksen jäsenmaksut vuonna 2020:

• Aikuiset 25 €/vuosi
  • Alle 15-vuotiaille jäsenyys on maksuton
  • Kannatus- ja yritysjäsen 100 €/vuosi

Jäseneksi liityttyäsi saat n. 4-6 viikon kuluessa jäsenpalvelusta tervetulokirjeen sekä jäsenmaksulomakkeen.

Jäsenmaksuun sisältyy mm. Lapsemme-lehden vuosikerta. Liitolla on myös runsaasti muita jäsenetuja.

Lisäksi olemme joidenkin järvenpääläisten yrittäjien kanssa neuvotelleet paikallisista jäseneduista, joihin voit tutustua täällä. Yhdistyksemme tapahtumiin jäsenemme pääsevät aina osallistumaan muita edullisemmin.

Osallistumisen muotoja on monia: voit kannattaa järjestön toimintaa rivijäsenenä tai osallistua halutessasi aktiivisesti lasten ja nuorten hyväksi tehtävään vapaaehtoistoimintaan. Yhdistyksemme kaipaa lisää toimijoita mukaan. Pienikin osa ajastasi arvokkaan asian hyväksi on tarpeen.

Tarvitsemme vapaaehtoisia sekä pitkäjänteisempään hallitustyöskentelyyn että lyhyisiin työtehtäviin eri tapahtumissa. Ota yhteyttä jarvenpaa.mll(at)gmail.com tai klikkaa tästä.