Jäsenedut

Tiesithän, että MLL-jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin jäsenetuihin valtakunnallisesti?

Tarjoaako yrityksesi tuotteita tai palveluita lapsiperheille?

Tue MLL:n Järvenpään yhdistystä ja samalla asiakkaitasi tarjoamalla MLL Järvenpään jäsenille etuja! Yhteistyökumppaninamme tavoitat järvenpääläiset lapsiperheet mm. kotisivujemme ja jäsenkirjeidemme kautta.

Mietitään yhdessä yrityksellesi sopiva tapa tehdä yhteistyötä kanssamme!

Lisätietoja:
jarvenpaa.mll(at)gmail.com

MLL:n jäsenenä saat keskusjärjestön neuvottelemia useita valtakunnallisia jäsenetuja.

Lisäksi yhdistyksemme on neuvotellut järvenpääläisten yritysten kanssa seuraavat jäsenedut vuodelle 2020:

Askarteluliike Taitaville  (Helsingintie 13 B, Järvenpää)
on Järvenpäässä vuodesta 2000 alkaen toiminut askartelu- ja taidetarvikeliike. Taitaville on myös Lippupalvelun, Tiketin ja Piletin lippukauppa Järvenpäässä.
Askarteluliike Taitaville tarjoaa jäsenillemme 10 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteistaan.

Energian lähteillä (Jäkälätie 1, Järvenpää)
Energian lähteillä tarjoaa luontaishoitoja, hierontaa energian tarpeeseen, lihaskireyteen ja kolotuksiin tai vaikkapa stressin syrjäyttämiseksi.
Energian lähteillä tarjoaa MLL Järvenpään jäsenille -10% hieronnoista.

GoKilppari (Hakalantie 85, 04380 Tuusula​)
GoKilppari on englanninkielinen Musiikkileikkikoulu, jossa lapset voivat tutustua englanninkieleen hauskasti ja musiikin ja leikin avulla!
GoKilppari tarjoaa MLL Järvenpään jäsenille -20% uuden oppilaan kurssimaksusta

Green Sushi (Myllytie 1, Järvenpää)
Green Sushi on perheyritys, jossa vaalitaan herkullisuutta, aitoutta, yksilöllisyyttä ja asiakkaan kuuntelemista. Green Sushi tarjoaa laadukkaat sushit, salaatit sekä sen lisäksi aasialaista lämmintä ruokaa.
Mll Järvenpään jäsenille buffetista -1€ alennusta, Take Away -sushit buffapöydästä 12kpl hintaan 10€.

Järvenpään Kukkatalo (Alhotie 6, Järvenpää)
Järvenpään kukkatalo on perheyritys, joka tarjoaa kotiin ja puutarhaan ammattitaitoista ja aikaansa seuraavaa palvelua. Kukkatalolla on  myynnissä leikkokukkia, viherkasveja, sisustustarvikkeita sekä puutarhakasveja.
MLL Järvenpään jäsenille -10% elävistä kasveista.

Lady Line Järvenpää (Wärtsilänkatu 10, Järvenpää)
Lady Line on viihtyisä, erityisesti naisten tarpeita varten suunniteltu täyden palvelun hyvinvointikeskus.
MLL Järvenpään jäsenille aloitusmaksu 10 €. Kuntosali+ ryhmäliikunta kokopäivä 65€/kk (norm. 84€/kk).
Kuntosali + ryhmäliikunta päivä 49€/kk (norm. 63€/kk). Kuntosali kokopäivä 47€/kk (norm. 61€/kk)
Kuntosali päivä 39€/kk (norm. 53€/kk).

Parturi-Kampaamo Salon-KI (Järnefeltinkatu 11, Järvenpää)
on vuonna 2013 uudistunut täyden palvelun parturikampaamoliike. Salon-KI tarjoaa kaikki hiustenhoidon palvelut saman katon alta. Salon-KI toimii Järvenpään keskustassa, aivan Prisma-liikekeskuksen vieressä.
Parturi-Kampaamo Salon-KI tarjoaa jäsenillemme 10 %:n alennuksen lasten hiustenleikkuusta.

Puutavaraliike T. Vainio (Aavasaksantie, Järvenpää)
tarjoaa rakennustarvikkeita ja puutavaraa yli 60 vuoden kokemuksella Järvenpäässä. Puutavaraliike T. Vainio tarjoaa kattavan valikoiman puutavaraa ja rakennustarvikkeita moneen rakentajan ja remontoijan tarpeeseen.
Puutavaraliike T. Vainio tarjoaa jäsenillemme 10 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteistaan.

Sisu Gym (Vanha Yhdystie 10, Järvenpää)
on vuonna 2009 perustettu koko perheen kamppailukeskus Järvenpäässä. Sisu Gymiltä löydät monipuolisen kuntosalin sekä kattavan valikoiman ohjattuja kunto- ja kamppailutunteja moneen makuun. Tunteja on tarjolla kaikenkuntoisille ja -ikäisille.
Sisu Gym Järvenpää tarjoaa jäsenillemme 10 %:n alennuksen normaalihinnoista.

Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu
on Järvenpään Suzukiyhdistys ry:n ylläpitämä musiikkikoulu. Opetusta annetaan pianon, viulun, huilun, sellon ja kitaran soitossa ja laulussa. Lisäksi koulussa toimii musiikkileikkikoulu, pääasiassa Järvenpää-talon toisessa kerroksessa. Musiikkikouluun ei ole pääsykokeita vaan meillä jokainen saa soittaa ja laulaa. Soittotunnit voi aloittaa jo alle kouluikäisenä.
Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu tarjoaa MLL:n jäsenille 5 % alennuksen musiikkileikkikoulumaksuista.

Alennukset saa jäsenkorttia esittämällä!

Muut yhteistyökumppanimme

Järvenpään kaupunki/Perhekeskus Joutsikki

Järvenpään Studiot (Helsingintie 12, Järvenpää)

K-Market Helmeri, Haarajoki