Jäsenedut

Tiesithän, että MLL-jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin jäsenetuihin valtakunnallisesti?

Tarjoaako yrityksesi tuotteita tai palveluita lapsiperheille?

Tue MLL:n Järvenpään yhdistystä ja samalla asiakkaitasi tarjoamalla MLL Järvenpään jäsenille etuja! Yhteistyökumppaninamme tavoitat järvenpääläiset lapsiperheet mm. kotisivujemme ja jäsenkirjeidemme kautta.

Mietitään yhdessä yrityksellesi sopiva tapa tehdä yhteistyötä kanssamme!

Lisätietoja:
jarvenpaa.mll(at)gmail.com

MLL:n jäsenet saavat useita valtakunnallisia jäsenetuja (https://www.mll.fi/tietoa-mllsta/jasenyys/jasenedut/), joiden lisäksi MLL:n Järvenpään paikallisyhdistys on neuvotellut paikallisten yritysten kanssa omista jäseneduistaan.

MLL Järvenpään jäsenille etuja vuonna 2019 myöntävät yritykset:

Askarteluliike Taitaville  (Helsingintie 13 B, Järvenpää)
on Järvenpäässä vuodesta 2000 alkaen toiminut askartelu- ja taidetarvikeliike. Taitaville on myös Lippupalvelun, Tiketin ja Piletin lippukauppa Järvenpäässä.
Askarteluliike Taitaville tarjoaa jäsenillemme 10 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteistaan.

Energian lähteillä (Jäkälätie 1, Järvenpää)
Energian lähteillä tarjoaa luontaishoitoja, hierontaa energian tarpeeseen, lihaskireyteen ja kolotuksiin tai vaikkapa stressin syrjäyttämiseksi.
Energian lähteillä tarjoaa MLL Järvenpään jäsenille -10% lahjakorteista. Lahjakortilla voi lunastaa joko hierontapalveluita tai ihonhoitotuotteita.

GoKilppari (Hakalantie 85, 04380 Tuusula​)
GoKilppari on englanninkielinen Musiikkileikkikoulu, jossa lapset voivat tutustua englanninkieleen hauskasti ja musiikin ja leikin avulla!
GoKilppari tarjoaa MLL Järvenpään jäsenille -20% uuden oppilaan kurssimaksusta

Lady Line Järvenpää (Wärtsilänkatu 10, Järvenpää)
on viihtyisä, erityisesti naisten tarpeita varten suunniteltu täyden palvelun hyvinvointikeskus.
Lady Line Järvenpää tarjoaa jäsenillemme aloitusmaksun hintaan 0 €, ensimmäinen kuukausi valitsemaasi asiakkuuteen 0 €. Räätälöi asiakkuutesi helposti verkkokaupassa osoitteessa ladyline.fi

Parturi-Kampaamo Salon-KI (Järnefeltinkatu 11, Järvenpää)
on vuonna 2013 uudistunut täyden palvelun parturikampaamoliike. Salon-KI tarjoaa kaikki hiustenhoidon palvelut saman katon alta. Salon-KI toimii Järvenpään keskustassa, aivan Prisma-liikekeskuksen vieressä.
Parturi-Kampaamo Salon-KI tarjoaa jäsenillemme 10 %:n alennuksen lasten hiustenleikkuusta.

Puutavaraliike T. Vainio (Aavasaksantie, Järvenpää)
tarjoaa rakennustarvikkeita ja puutavaraa yli 60 vuoden kokemuksella Järvenpäässä. Puutavaraliike T. Vainio tarjoaa kattavan valikoiman puutavaraa ja rakennustarvikkeita moneen rakentajan ja remontoijan tarpeeseen.
Puutavaraliike T. Vainio tarjoaa jäsenillemme 10 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteistaan.

Sisu Gym (Vanha Yhdystie 10, Järvenpää)
on vuonna 2009 perustettu koko perheen kamppailukeskus Järvenpäässä. Sisu Gymiltä löydät monipuolisen kuntosalin sekä kattavan valikoiman ohjattuja kunto- ja kamppailutunteja moneen makuun. Tunteja on tarjolla kaikenkuntoisille ja -ikäisille.
Sisu Gym Järvenpää tarjoaa jäsenillemme 10 %:n alennuksen normaalihinnoista.

Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu
on Järvenpään Suzukiyhdistys ry:n ylläpitämä musiikkikoulu. Opetusta annetaan pianon, viulun, huilun, sellon ja kitaran soitossa ja laulussa. Lisäksi koulussa toimii musiikkileikkikoulu, pääasiassa Järvenpää-talon toisessa kerroksessa. Musiikkikouluun ei ole pääsykokeita vaan meillä jokainen saa soittaa ja laulaa. Soittotunnit voi aloittaa jo alle kouluikäisenä.
Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu tarjoaa MLL:n jäsenille 5 % alennuksen musiikkileikkikoulumaksuista.

Alennukset saa jäsenkorttia esittämällä!

Muut yhteistyökumppanimme

Järvenpään kaupunki/Perhekeskus Maahinen

Järvenpään Studiot (Helsingintie 12, Järvenpää)

K-Market Helmeri, Haarajoki